Skip to main content

Vraag opslaan trainingen

Als ik klaar ben met mijn training kan ik kiezen voor 1) save locally 2) leave without saving 3) cancel. Ik kies voor save locally maar zie dan mijn training niet terug in mijn resultaten. Mijn coach kan mijn resultaten ook niet zien. Wat doe ik verkeerd?

Log in to comment and vote

No comments yet

Be the first to share your thoughts.