Skip to main content

Option to mute or delete old check-ins and notifications as a client

Status: Completed2 comments

Log in to comment and vote

Comments2

  • Wesley Bosman changed status to In Progress
    Team•

    Aug 5

    Pinned

    Kan wel, maar bewust gedaan dat niet te doen. Alleen coaches kunnen check-ins archiveren. In jouw testaccount zie je er nu 3 staan, maar normaal zijn die altijd ingevuld natuurlijk.

    • Joran Zwart

      •

      Aug 6

      Is het dan in de app als cliënt wel mogelijk om die eeuwige melding dat er 3 dingen open staan te kunnen verwijderen, zonder de meldingen van de app uit te zetten?