Fix critical error saving template
Apparently, the template isn't deleted, but it is closed and saved under a (new) template. I don't think this should happen because I was just working on the same template, so it should simply be overwritten as long as I don't change the name.

Log in to comment and vote
Comments3
Apr 22
PinnedAls je een template opent en bewerkt, kun je die template opslaan door op opslaan te klikken.
Als je van die template weer een nieuwe tempalte wilt maken, klik je op opslaan als template. Zal die tekst aanpassen naar “opslaan als nieuwe template”
Wesley Bosman
Apr 22
Dan werkt het wel toch?
Ben Serneels
Apr 22
•Merged request
kritieke fout bij opslaan template
Bij het opslaan van een template ‘als template’, verdwijnt de template volledig (althans zichtbaar)